4. Muziek als verbindende factor

In deze aflevering luister je naar musicus Rogier Telderman en Serena Scholte, oprichter van Spinwaves Lab. Een gesprek over de rol en betekenis van muziek, de gebouwde omgeving en de macho perceptie van de bouwwereld.

Deel het op:

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp

Wie zijn er in gesprek?

Rogier Telderman

Pianist en componist. Hij ontfermt zich in Tilburg over Dock Zuid, een plek die duurzaam nieuw leven wordt ingeblazen op de waarden van muziek.

Serena Scholte

Co-founder & faculty Spinwaves Lab, sinds 2015 als ondernemer actief in de bouw gedreven door het vraagstuk ‘hoe kan de sector bijdragen aan het verduurzamen van Nederland?’ Oprichter van Spinwaves waar Biomimicry wordt toegepast op complexe vraagstukken.

Bekijk het gesprek van Rogier en Serena op video

Video afspelen
Video afspelen

Meer afleveringen

5. De natuur als opdrachtgever

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar Maarten Filius en Rinske van Schooneberg. Een gesprek over hoe alles verbonden is, rust vinden en mooie verrassingen. En een nieuw woning concept.

6. Focus op persoonlijke transitie

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar de ervaren bestuurder Margriet Drijver en Lucien Palmboom, werkzaam bij een woningbouwvooperatie.Een gesprek over persoonlijke transitie, geplante zaadjes en hoe dit alles startte met algoritme van Google.

1. De zoektocht om impact te maken

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar de oprichters van Spinwaves Lab, Simoon Fransen en Serena Scholte. Over het ontstaan van Spinwaves Lab, de verwachtingen, zijn die uitgekomen? Over hoe je innerlijk water stil krijgt en wat je kunt leren van de wolf.

Spinwaves Lab de podcast

In Spinwaves Lab de podcast luister je naar de interviews tussen deelnemers van het Spinwaves Lab. Stuk voor stuk bevlogen mensen die onze leefomgeving verduurzamen. Ze stropen de mouwen op om baanbrekende oplossingen in de praktijk toe te passen.  Het werk dat zij verrichten is niet altijd zichtbaar. Toch worden zij steeds vaker  als de leiders gezien die we nodig hebben. – Wie zijn deze verduurzamers?  Hoe ze komen tot doorbraken? Hoe ze zorgen voor zichzelf onder de vaak hoge werkdruk? Wat leren ze van de natuur?

Volg Spinwaves Lab op social media