5. De natuur als opdrachtgever

In deze aflevering luister je naar Maarten Filius en Rinske van Schooneberg. Een gesprek over hoe alles verbonden is, rust vinden en mooie verrassingen. En een nieuw woning concept.

Deel het op:

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp

Wie zijn er in gesprek?

Rinske van Schooneveld

Rinske is technisch manager bij de gemeente Amsterdam. Ze werkt vanuit een grote passie voor duurzaamheid aan de ruim 800 verkeersbruggen in Amsterdam.

Maarten Filius

Maarten is oprichter van Studio Ren en werkt samen met een team van specialisten onder andere aan bijzondere duurzame projecten als Creabitat, waarin hij een concrete vorm geeft aan een duurzame manier van samenleven.

Bekijk het gesprek van Rinske en Maarten op video

Video afspelen
Video afspelen

Meer afleveringen

6. Focus op persoonlijke transitie

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar de ervaren bestuurder Margriet Drijver en Lucien Palmboom, werkzaam bij een woningbouwvooperatie.Een gesprek over persoonlijke transitie, geplante zaadjes en hoe dit alles startte met algoritme van Google.

1. De zoektocht om impact te maken

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar de oprichters van Spinwaves Lab, Simoon Fransen en Serena Scholte. Over het ontstaan van Spinwaves Lab, de verwachtingen, zijn die uitgekomen? Over hoe je innerlijk water stil krijgt en wat je kunt leren van de wolf.

2. Wat goed leren luisteren oplevert

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar Carol  Rolink uit de bouw en Jetske Thielen ondernemer in het verduurzamen van onze gebouwde omgeving. Een gesprek over persoonlijke drijfveren, de verschillende niveau van luisteren en wat remmen met je doet.

Spinwaves Lab de podcast

In Spinwaves Lab de podcast luister je naar de interviews tussen deelnemers van het Spinwaves Lab. Stuk voor stuk bevlogen mensen die onze leefomgeving verduurzamen. Ze stropen de mouwen op om baanbrekende oplossingen in de praktijk toe te passen.  Het werk dat zij verrichten is niet altijd zichtbaar. Toch worden zij steeds vaker  als de leiders gezien die we nodig hebben. – Wie zijn deze verduurzamers?  Hoe ze komen tot doorbraken? Hoe ze zorgen voor zichzelf onder de vaak hoge werkdruk? Wat leren ze van de natuur?

Volg Spinwaves Lab op social media