2. Wat goed leren luisteren oplevert

In deze aflevering luister je naar Carol  Rolink uit de bouw en Jetske Thielen ondernemer in het verduurzamen van onze gebouwde omgeving. Een gesprek over persoonlijke drijfveren, de verschillende niveau van luisteren en wat remmen met je doet.

Deel het op:

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp

Wie zijn er in gesprek?

Carol Rolink

Carol is manager MVO bij Vink Bouw en is nu vooral bezig met het verduurzamen van het Berlijnplein in Utrecht. Het proces zelf in een duurzame samenwerking krijgen is een van zijn grote successen.

Jetske Thielen

Jetske is een bevlogen verbinder in het veld van het verduurzamen van de leefomgeving. Als spreker, voorzitter, media maker en facilitator van onder andere het samenwerkingsverband Lente, zoekt en vindt zij antwoorden op de door haar veelgestelde vraag #hoedan?

Bekijk het gesprek van Carol en Jetske op video

Video afspelen
Video afspelen

Meer afleveringen

3. Het inzicht van de Theory U methode

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar ondernemer Sandra Nap en Mirjam Smulders, onderzoeker en adviseur. Een gesprek over het belang van een community , de onderdompeling in biomimicry en de onvermijdelijke zware momenten. 

4. Muziek als verbindende factor

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar musicus Rogier Telderman en Serena Scholte, oprichter van Spinwaves Lab. Een gesprek over de rol en betekenis van muziek, de gebouwde omgeving en de macho perceptie van de bouwwereld.

5. De natuur als opdrachtgever

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar Maarten Filius en Rinske van Schooneberg. Een gesprek over hoe alles verbonden is, rust vinden en mooie verrassingen. En een nieuw woning concept.

Spinwaves Lab de podcast

In Spinwaves Lab de podcast luister je naar de interviews tussen deelnemers van het Spinwaves Lab. Stuk voor stuk bevlogen mensen die onze leefomgeving verduurzamen. Ze stropen de mouwen op om baanbrekende oplossingen in de praktijk toe te passen.  Het werk dat zij verrichten is niet altijd zichtbaar. Toch worden zij steeds vaker  als de leiders gezien die we nodig hebben. – Wie zijn deze verduurzamers?  Hoe ze komen tot doorbraken? Hoe ze zorgen voor zichzelf onder de vaak hoge werkdruk? Wat leren ze van de natuur?

Volg Spinwaves Lab op social media