Over ons

Spinwaves Lab biedt de gelegenheid om verschillende, vaak jarenlange samenwerkingsverbanden, samen te laten komen. Het team bundelt de aanvullende disciplines, ervaringen en netwerk om jou te ondersteunen in je ontwikkeling. Spinwaves Lab biedt daarmee een unieke bodem. 

“Co-founder & faculty Spinwaveslab, sinds 2015 als ondernemer actief in de bouw gedreven door het vraagstuk ‘hoe kan de sector bijdragen aan het verduurzamen van Nederland?’ Oprichter van Spinwaves waar Biomimicry wordt toegepast op complexe vraagstukken.”

Serena Scholte

Co-founder & faculty Spinwaves Lab

“Co-founder & faculty Spinwaveslab, sinds 2015 verbonden aan Presencing Institute van waaruit ze lab ‘Voor de Oogst van Morgen’ mede oprichtte en sinds 2019 programmamanager bij Berkana Institute. Professioneel hobbyboer, imker en paardencoach.”

Simoon Fransen

Co-founder & faculty Spinwaves Lab

“Nuala is een ervaren facilitator in Theory U. Haar expertise ligt in ‘graphic recording’ van de bijeenkomsten, die in het bijzonder geschikt is voor zowel de procesgang van innovatie labs als het vastleggen van de uitkomsten in een Biomimicry Hackathon.”

Nuala Burns

Co-facilitator en ‘graphic recorder’

“Rinske is ervaren technisch manager bij de Gemeente Amsterdam. Zij volgende het traject Baanbrekers in de Bouw in 2016 en heeft sindsdien zichzelf steeds meer verbonden aan innovatieve projecten met een hoog duurzaamheidskarakter.”

Rinske van Schooneveld

Ondersteunend Leercoach

“Lydia is Biomimicry architect. Zij heeft een uitgebreide portefeuille van projecten, van woningen tot infra-projecten, waarin Biomimicry principes zijn toegepast.”

Lydia Fraaije

Facilitator en spreker

“Marian leidt programma's en capaciteitsopbouw voor Presencing Institute, en werkt nauw samen met Otto Scharmer bij het ontwerpen en leveren van trainingsprogramma's en innovatie labs over de hele wereld.”

Marian Goodman

Presencing Institute

“Otto, mede ontwikkelaar van het U proces als verandermodel, is Senior Lecturer aan de MIT Sloan School of Management en medeoprichter van het Presencing Institute. Hij is voorzitter van het MIT IDEAS-programma voor sectoroverstijgende innovaties.”

Otto Scharmer

Presencing Institute

“Sanne is een ervaren social media consultant & impact creative. Haar passie voor sociale impact en duurzame ontwikkeling zorgen dat veel van haar digitale communicatie projecten binnen deze sector liggen.”

Sanne Collée

Website & Social Media