6. Focus op persoonlijke transitie

In deze aflevering luister je naar de ervaren bestuurder Margriet Drijver en Lucien Palmboom, werkzaam bij een woningbouwvooperatie.Een gesprek over persoonlijke transitie, geplante zaadjes en hoe dit alles startte met algoritme van Google.

Deel het op:

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp

Wie zijn er in gesprek?

Margriet Drijver

Margriet is ervaren bestuurder in het domein van woningbouwcoörpraties. Zij werkte jaren aan de verduurzamingopgave van woningen en is ervaren mediator en coach.

Lucien Palmboom

Lucien werkt als adviseur strategie bij woningbouwcorporatie Woonzorg. Hij zet daar onder andere naar het model van Spinwaves Lab een Circulair Lab op om met ketenpartners naar een circulair proces van verduurzamen toe te werken. Lucien werkt van binnen naar buiten aan de duurzame transitie; van persoonlijke ontwikkeling naar maatschappelijke transformatie.

Bekijk het gesprek van Margriet en Lucien op video

Video afspelen
Video afspelen

Meer afleveringen

1. De zoektocht om impact te maken

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar de oprichters van Spinwaves Lab, Simoon Fransen en Serena Scholte. Over het ontstaan van Spinwaves Lab, de verwachtingen, zijn die uitgekomen? Over hoe je innerlijk water stil krijgt en wat je kunt leren van de wolf.

2. Wat goed leren luisteren oplevert

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar Carol  Rolink uit de bouw en Jetske Thielen ondernemer in het verduurzamen van onze gebouwde omgeving. Een gesprek over persoonlijke drijfveren, de verschillende niveau van luisteren en wat remmen met je doet.

3. Het inzicht van de Theory U methode

9 juni 2023

In deze aflevering luister je naar ondernemer Sandra Nap en Mirjam Smulders, onderzoeker en adviseur. Een gesprek over het belang van een community , de onderdompeling in biomimicry en de onvermijdelijke zware momenten.

Spinwaves Lab de podcast

In Spinwaves Lab de podcast luister je naar de interviews tussen deelnemers van het Spinwaves Lab. Stuk voor stuk bevlogen mensen die onze leefomgeving verduurzamen. Ze stropen de mouwen op om baanbrekende oplossingen in de praktijk toe te passen.  Het werk dat zij verrichten is niet altijd zichtbaar. Toch worden zij steeds vaker  als de leiders gezien die we nodig hebben. – Wie zijn deze verduurzamers?  Hoe ze komen tot doorbraken? Hoe ze zorgen voor zichzelf onder de vaak hoge werkdruk? Wat leren ze van de natuur?

Volg Spinwaves Lab op social media