Doelgroep

“The challenge of it all, at the beginning, is that you can’t predict the results. So there’s a certain amount of sort of going on faith and trust, that something is going to happen, that something will be beneficial.” Marian Goodman

Spinwaves Lab is bedoeld voor de veranderaars in de gebouwde omgeving. Dat kan zijn als je:

  • Werkzaam bent aan de opgave vanuit een bouw- of installatiebedrijf, publieke partij en onderwijsinstelling.
  • Een bestuurlijke of meer uitvoerende rol hebt.
  • Start-up of een gevorderde ondernemer bent.
  • Een actieve burger bent die in een wijk verduurzamen op de kaart zet.
  • Student bent met zin om hiermee aan de gang te gaan.
  • Jezelf liever geen pionier noemt maar graag onderzoekt aan welke verduurzaming je kunt bijdragen. 

Uitgangspunt is dat je werkt of gaat werken aan de verduurzamingsopgave van de gebouwde omgeving. Als bioloog met een concept voor duurzaam bouwen ben je dus ook van harte welkom. Je kunt individueel instappen, maar ook met een collega, partner of een team. Om samen meer impact te maken.

Aarzel je omdat je al zo druk bent? Dan is deelname juist het overwegen waard. Spinwaves Lab ondersteunt je in duurzamer omgaan met jezelf door als innovator effectiever (en in ruil daarvoor meer rust) aan te slag te gaan.

Wat vraagt deelname van jou?

Betrokkenheid Spinwaves Lab biedt je de gelegenheid om echte doorbraken te realiseren. Dat vraagt om jouw betrokkenheid in Spinwaves Lab; zowel voor het zetten van stappen in je eigen praktijk tussen de bijeenkomsten als je aanwezigheid tijdens de bijeenkomsten om met het collectief te leren en nieuwe energie op te doen.

Open stellen We vragen je om je bereidheid om samen te werken en je eigen netwerk open te stellen voor anderen waar dat helpt. Je bent bereid om zelfonderzoek te doen, het systeem met nieuwe ogen te bekijken en hebt een oprechte nieuwsgierigheid naar de ander.

Inschrijven Inschrijven kan voor Spinwaves Lab 2022 via het inschrijfformulier.

nl_NLDutch