April 2022 – deelnemers

Nieuwsbericht

We zijn gestart! Wat een goed gevoel geeft het om vorige week iedereen online te zien en te horen. Wat ons direct opviel is de drive om doorbraken te realiseren. Ook zowel het enthousiasme als de moeheid die er beiden zijn. Een hoopvolle prelude voor ons vervolg. Fijn ook dat iedereen de weg naar Sutra gevonden heeft. We wensen je een mooie voorbereiding met het doornemen van het materiaal. We zien elkaar in mei, dan vervolgen we onze weg. 

Mocht je de sessie gemist hebben of terug willen zien; hier vind je de de gedeeltelijke opname .

Simoon & Serena 

Zou het niet fantastisch zijn als we in juni 2023...

Parallel gestart - Spinwaves Lab 2023 - 2024

Spinwaves Lab is gebaseerd op een beproefd concept, gebaseerd op het U proces waarbij we nu twee belangrijke nieuwe elementen toevoegen. Het eerste is Biomimicry. Het tweede onderscheidende kenmerk is dat we vanaf de eerste stap de tweede editie hebben mee-ontworpen. Met als belangrijke intentie om een community te bouwen met elkaar die nodig is om de doorbraken in het systeem te gaan realiseren, kunnen deelnemers zich nu ook aanmelden via de website. Dus houd dit in gedachten als je mensen spreekt die graag willen aansluiten. 

BELANGRIJK: onze Spinwaves Lab website is inmiddels aangepast aan cohort 2. Alle praktische informatie die relevant is voor onze groep, inclusief data en locatie vind je op Sutra!

Muziek in Spinwaves Lab

We kregen de vraag wie de mooie muziek heeft gemaakt die we speelden in de opening. De componist en uitvoerend musicus is aanwezig in de groep, Rogier Telderman. Hij stapt in Spinwaves Lab met de vraag in hoeverre muziek een rol kan spelen in transitie opgaven. We zullen ook muziek van hem gaan horen de komende maanden. Transitie opgaven nodigen ons uit om meer kanten van onszelf te ontwikkelen, te laten zien of van anderen te ontdekken. Mogelijk wil ook jij andere talenten van jezelf inbrengen in de opgave? Een vraag om te laten bezinken.

Kapellerput

Misschien heb je al gegoogled, misschien nog niet maar weet dat we op een bijzondere plek de dagen samen door gaan brengen. Neem kennis van de ‘Legende van de kapellerput’: De naam Kapellerput bestaat al sinds mensenheugenis. Het verhaal gaat dat er in een ver en donker verleden een monnik was, die een kapel bouwde voor de mensen in de omgeving van het huidige Heeze. Die mensen waren horigen van Zwarte Narob, een roofridder die vooral brood zag in het beroven van kloosters. Omdat de monnik ooit Venka, het dochtertje van Narob, veilig had thuisgebracht toen ze was verdwaald in het bos, bleef zijn kapel gespaard van plundering en vernieling. Venka en haar moeder Euvelwinde bezochten regelmatig de kapel om te bidden. Dit zeer tegen de zin van vader respectievelijk echtgenoot.

Op een dag ontdekte hij dat de twee vrouwen toch weer naar de kapel waren gegaan. Dat was de druppel: nu zou hij zijn belofte breken en de kapel alsnog met de grond gelijk maken. Gelukkig konden de godvruchtigen voor zijn woede vluchten via een geheime gang. En op het moment dat Narob met zijn manschappen de kapel begon te plunderen, brak de aarde. De kapel verdween met plunderaars en al voorgoed in de diepte. Het stille water van de vijver naast Kapellerput is ervoor in de plaats gekomen.

Op 22 mei treffen wij elkaar om onze reis te vervolgen op deze legendarische locatie`!  Het programma start om 17:00 uur. Je bent al eerder van harte welkom om eerder te landen. Vanaf 13.00 kun je al inchecken. Wij zullen bij de receptie een aantal ‘Biomimicry’ gerelateerde opdrachten neerleggen die je mogelijk  als gids mee kan nemen de natuur in.

Je kunt Spinwaves Lab ook helpen - volgen - delen via Social media:

Vragen of opmerkingen?