April 2022

Nieuwsbericht

We zijn gestart! Wat een goed gevoel geeft het om vorige week iedereen online te zien en te horen. Wat ons direct opviel is de drive om doorbraken te realiseren. Ook zowel het enthousiasme als de moeheid die er beiden zijn. Een hoopvolle prelude voor ons vervolg. 

Parallel gestart - Spinwaves Lab 2023 - 2024

Spinwaves Lab is gebaseerd op een beproefd concept, gebaseerd op het U proces waarbij we nu twee belangrijke nieuwe elementen toevoegen. Het eerste is Biomimicry. Het tweede onderscheidende kenmerk is dat we vanaf de eerste stap de tweede editie hebben mee-ontworpen. Met als belangrijke intentie om een community te bouwen met elkaar die nodig is om de doorbraken in het systeem te gaan realiseren, kunnen deelnemers zich nu ook aanmelden via the website. Dus houd dit in gedachten als je mensen spreekt die graag willen aansluiten. 

Zou het niet fantastisch zijn als we in juni 2023...

We eindigden de kick-off met een mentimeter, met bovenstaande vraag om vast vooruit te wensen. Zie hier onze hoop:

Muziek in Spinwaves Lab

We kregen de vraag wie de mooie muziek heeft gemaakt die we speelden in de opening. De componist en uitvoerend musicus is aanwezig in de groep, Rogier Telderman. Hij stapt in Spinwaves Lab met de vraag in hoeverre muziek een rol kan spelen in transitie opgaven. We zullen ook muziek van hem gaan horen de komende maanden. Transitie opgaven nodigen ons uit om meer kanten van onszelf te ontwikkelen, te laten zien of van anderen te ontdekken. Mogelijk wil ook jij andere talenten van jezelf inbrengen in de opgave? Een vraag om te laten bezinken.

Je kunt Spinwaves Lab ook helpen - volgen - delen via Social media:

Vragen of opmerkingen?

en_GBEnglish